Werken bij + vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten en eindexamenleerlingen om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan voor naast je studie? Dan zoeken wij jou!
Momenteel zijn er verschillende openstaande vacatures die hier onder kort beschreven staan.

Bijlesdocent

Als bijlesdocent wordt er op je sterke vakken ingespeeld. Wij zorgen ervoor dat leerlingen die moeite hebben met een vak gekoppeld worden aan een bijlesdocent die in dat vak uitblinkt. Na een eerste (door ons geplande) bijles, wordt jou de ruimte gegeven om zelf vervolgafspraken te maken. Tijdens de eerste bijles stel je samen met de leerling een doel op. Gedurende de bijlessen werk je hier samen met de leerling naar toe. In de tussentijd begeleiden wij jou ook en kan je bij ons trainingen volgen. Zo is je leerling niet de enige die steeds verder ontwikkelt!

Huiswerkbegeleider

Als huiswerkbegeleider is het jouw taak om de leerlingen te ondersteunen met hun huiswerk. Je bent daarnaast aanspreekpunt voor vragen en je biedt leerlingen persoonlijke begeleiding indien nodig. Taken die hierbij horen zijn: vakinhoudelijke uitleg geven bij vragen, overhoren, controleren en orde houden in een lokaal. Hierbij wordt er rekening gehouden met je sterke vakken. Op deze manier kan jij de leerlingen ondersteunen in de vakken waar jij goed in bent.

Locatiecoördinator

Als coördinator ben jij het middelpunt van een locatie. Op de middagen dat je aanwezig bent, heb jij de leiding over de gang van zaken. Taken die hierbij horen zijn: het indelen van de leerlingen en de begeleiders, het maken van dagplanningen, het aansturen van het team en het contact met ouders. Jij bent de onmisbare link tussen de ouders, leerlingen, begeleiders en de huiswerkbegeleiding.

Wil jij graag bij ons komen werken? Of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op